Блог за вегетарианска кухня.

Най-добрите вегетариански рецепти от цял свят, сготвени с любов в кухнята на Silviya Cooks.

За блога

IMG_20150216_104524

Добре дошли в скромния ми блог, посветен на вегетарианска кухня!

Ако сте попаднали на тази страница, то най-вероятно сте търсили в Гугъл рецепта за макарони на фурна със сирене или пък за ‘картофена манджа.
И в двата случая – не сте сбъркали!
SilviyaCooks е място, където може да намерите лесни и вкусни рецепти, с които да задоволите апетита си. Всички от тях са сготвени с много любов, така че внимавайте, когато започнете да приготвяте някоя – може да не се получи, ако не го правите с любов, желание и най-вече с усмивка!

Какво няма да намерите тук?:

Блогът насърчава здравословното хранене и вегетарианството. Тук няма да намерите идеи за свински ребърца на скара или пилешки дробчета, нито ще откриете ‘пържените кюфтета на баба ми’.
За сметка на това обаче, може да научите, че овесените трици спокойно могат да заменят бялото брашно в менюто ви или че приготвянето на сурови бонбони е детска игра. Ще разберете и че вегетарианците не се хранят само с марули 🙂
Освен вегетарианска кухня, Silviya Cooks е и блог, в който ще откриете и традиционни български рецепти.
Разбира се, понякога си позволяваме да се поглезим и със сладки изкушения като пържени филийки, а страстта си към шоколада дори нямам намерение да прикривам 😉

Но най-вече се надявам да откриете нещо ново и вкусно.

Ще се радвам ако споделите мнението си, както и да харесате страницата във Facebook ако рецептата ви е била сполучлива или пък сте харесали блога.
Абонирайте се (чрез бутона вдясно) ако искате да научите първи най-новите рецепти.
И не забравяйте да се усмихвате повече, когато готвите 🙂
Силвия

icon.fw_1

История:

Silviya Cooks е блог за вегетарианска кухня, създаден през 2008 г. под името Food&Smile. През годините блогът се разраства значително, има редовна читателска база и заема челни позиции в Google дълго време.

След известен период без активна блогърска дейност, Food&Smile губи част от рейтинга си и изпада от първите места в класациите.

През октомври 2015 г. блогът отново се завръща в блогосферата, този път с изцяло подновена визия и под името – Silviya Cooks. Новият облик на блога е съчетан и с по-добре селектирани и подготвени рецети, описани подробно и със снимки.

Фосуран изцяло върху вегетарианското и здравословно хранене, Silviya Cooks иска да разкрие богатството и изобилието от вкусове, които може да предложи вегетарианската кухня. 

Забранено е използването и разпространението на рецептите и снимките, без изричното съгласие на автора!

 

No comments yet.

Leave a Reply

%d bloggers like this: