За блога

Добре дошли в блога за вегетарианска кухня на Силвия!

Без значение как сте попаднали тук – вие сте на правилното място 🙂 В Silviya Cooks ще намерите лесни и вкусни вегетариански и рецепти и ще откриете поне едно от любимите си ястия. Голяма част от рецептите са авторски и всички от тях са сготвени с много любов, така че внимавайте, когато започнете да приготвяте някоя – може да не се получи, ако не го правите с много добро настроение, желание и най-вече с усмивка!
Освен вегетарианска кухня, Silviya Cooks е и блог, в който ще откриете и традиционни български рецепти.
Блогът насърчава вегетарианството и здравословното хранене, това не означава, че шоколадите и тортите не са на почит.  Но и за тях има хелти варианти. 
Ще се радвам ако откриете нещо ново и вкусно за вас и споделите мнението си в коментар.
Харесайте страницата във Facebook ако рецептата ви е била сполучлива или пък сте харесали блога.
Абонирайте се (чрез бутона вдясно) ако искате да научите първи най-новите рецепти.
И не забравяйте да се усмихвате повече, когато готвите 🙂
Силвия

icon.fw_1

История:

Silviya Cooks е блог за вегетарианска кухня, създаден през 2008 г. под името Food&Smile. През годините блогът се разраства значително, има редовна читателска база и заема челни позиции в Google дълго време.

След известен период без активна блогърска дейност, Food&Smile губи част от рейтинга си и изпада от първите места в класациите.

През октомври 2015 г. блогът отново се завръща в блогосферата, този път с изцяло подновена визия и под името – Silviya Cooks. Новият облик на блога е съчетан и с по-добре селектирани и подготвени рецети, описани подробно и със снимки.

Фосуран изцяло върху вегетарианското и здравословно хранене, Silviya Cooks иска да разкрие богатството и изобилието от вкусове, които може да предложи вегетарианската кухня. 

Забранено е използването и разпространението на рецептите и снимките, без изричното съгласие на автора!